PENTUJA

**Pentuja**

15.11.21 syntynyt 3 tyttöä+2 poikaa


VAPAANA 1 TYTTÖ, LUOVUTUS HETI


i. Tyynenmaan Mörkö 

(lonkat A/B kyyneret 0/0 polvet 0/0 sydän ok kivekset ok silmät ok NOU1)

e. LT mva Opsin Hilppa

(lonkat A/A kyyneret 0/0 silmät ok NOU1)

Molemmat koirat perusterveitä harrastekavereita 

(tarkemmin esitelty koiramme sivulla)


​Ennen kuin otat yhteyttä, tutustu rauhassa labradoriin rotuna.

Hyviä linkkejä:
Labradorinnoutajakerho : www.labradori.fi
Suomen noutajakoirajärjestö: www.snj.fi
Suomen kennelliitto: www.kennelliitto.fi

Kun olet tutustunut rotuun, ja se edelleen tuntuu oikealta juuri sinulle sekä pennunottaminen kiinnostaa kennelistämme, kerro sähköpostilla yhteyttä ottaessasi mm: minkälainen koti sinulla on tarjota pennulle, oma kokemus koirista, toiveita pennun suhteen?

Alustavia varauksia otan vastaan jo nartun tiineysaikana. Pentujen syntymästä ilmoitan alustavien varauksien tehneille ja sovitaan tutustumiskäynti pentujen luokse niiden ollessa 3-4 viikon ikäisiä. Tutustumiskäynnillä voimme vahvistaa varauksen maksamalla varausmaksun, jos kaikkien osapuolten kannalta tuntuu, että pennulle on löytynyt oikea koti. Varausmaksun maksamisen jälkeen varaus on sitova puolin ja toisin. Kasvattajana pyrin valitsemaan jokaiselle pennulle sopivimman kodin kuunnellen uusien omistajien toiveita.
Pennut luovutetaan uusiin koteihin 7-8 viikon ikäisinä rekisteröityinä, tunnistusmerkittyinä, eläinlääkärin tarkastamina ja useaan kertaan madotettuina. Kauppakirja tehdään kennelliiton sopimus koiran kaupasta-olevalle lomakepohjalle. Pennut saavat uuteen kotiin mukaansa kirjalliset hoito-ohjeet sekä pienen pentupaketin, joka sisältää muun muassa pennun syömää ruokaa.
Suosittelen ottamaan vakuutuksen pennulle yllättävien sairastumisten/tapaturmien takia. 

Koirien täyttäessä vuoden edellytän, että kasvatit käyvät virallisissa PEVISAn mukaisissa tutkimuksissa (lonkkakuvaus, kyynärkuvaus ja silmientarkastus). Nämä tutkimukset antavat erinomaista tietoa niin omistajalle kuin kasvattajallekin, jonka perusteella muun muassa voi harkita koiran tulevaisuutta tarkemmin (liikunta, harrastukset, jalostus yms). 

Pennut myydään koteihin, jossa ne pääsevät ensisijaisesti perheenjäseniksi jakamaan arkea kanssanne. Toivon myös, että löydätte koiranne kanssa mukavia harrastuksia, jonka parissa voitte viettää mukavia hetkiä ja vahvistaa teidän välistä suhdetta. Huomioithan labradorinnoutajan käyttötarkoituksen sekä raskasrakenteisuuden harrastuksia pohtiessasi.
Toivon kasvatinomistajiltani aktiivisuutta ja tiivistä yhteistyötä kanssani. Kuulen mielelläni koirien kuulumisia koko niiden eliniän ajan, myös mahdollisten haasteiden tullessa eteen, voimme keksiä ratkaisuja niihin yhdessä. Pyrin järjestämään pentutapaamisia jokaisille pentueille sekä innokkaille voidaan järjestää treenejä suunnaten katse kohti noutajien taipumuskokeita.

Luo kotisivut ilmaiseksi!